Lufthanza konsultant ToMontenegru

Jedna od vodećih avio-kompanija, Lufthanza, izabrana je na međunarodnom konkursu za konsultanta novog crnogoskog nacionalnog avio-prevoznika ToMontenegro.

Region

Izvor: B92

Četvrtak, 25.03.2021.

15:10

Lufthanza konsultant ToMontenegru
Foto: Depositphotos/luisrsphoto

Iz ToMontenegra su saopštili da će stručni tim Lufthanse već od ponedeljka početi saradnju sa menadžmentom nacionalne avio-kompanije, kako bi se jasno definisala njena strategija i struktura, prenose podgoričke Vijesti.

Tendencija menadžmenta je, kako su kazali, izgradnja avio-kompanije po najmodernijim tržišnim principima, koja kao svoje glavne prioritete ističe sigurnost, bezbednost i kvalitetnu uslugu budućim putnicima.

“Veliki broj svetskih kompanija, kao što su Lufthansa, Boeing i PWC, javio se na međunarodni konkurs, od kojih je izabrana Lufthansa zbog svojih referenci i iskustva rada sa desetinama svetskih avio-kompanija sa sličnim zahtjevima i izazovima”, navodi se u saopštenju.

Saradnja Lufthanse i ToMontenegra, kojom će se definisati strategija i struktura kompanije, osnova je stvaranja efikasnog i pouzdanog nacionalnog avio-prevoznika, koji će uz maksimalnu uštedu troškova postizati najbolje poslovne rezultate, prenosi podgorički dnevnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: