Dobra vest za sve domaćine – Nova zvezdica je stigla!

Najbolji TV sadržaj i kvalitetna internet veza odavno su neizostavni deo svakog turističkog objekta.

Izvor: B92.net

Ponedeljak, 04.07.2022.

12:35

Dobra vest za sve domaćine – Nova zvezdica je stigla!
Foto: PROMO Telekom Srbija

Budući da su odmori i vikend putovanja već uveliko počeli, pravo je vreme da domaćini širom naše zemlje obezbede svojim gostima najbolje telekomunikacione usluge.

"Nova zvezdica" je posebna ponuda za turističke objekte i podrazumeva uslugu televizije, koja uključuje filmske i zabavne kanale, kao i ekskluzivni sportski sadržaj i najbolje domaće serije u kojima možete uživati tokom odmora. Pored TV usluge, tu je stabilan i jak WiFi signal, koji je važan za sve goste bilo da se dopisuju, razgovaraju sa prijateljima i porodicom, "surfuju" internetom ili šalju mejlove.

"Nova zvezdica" namenjena je svim registrovanim fizičkim i pravnim licima koja se bave turizmom, bilo da je reč o izdavanju apartmana ili soba (hoteli, hosteli). Svako ko želi da se detaljnije upozna sa ponudom "Nova zvezdica" više informacija može dobiti pozivanjem broja 0800123123, odlaskom do najbliže mts poslovnice ili upitom na mail adresu mojbiznis@telekom.rs.

U susret letnjoj sezoni, "Nova zvezdica" će odgovoriti na potrebe i najzahtevnijih gostiju!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: