Promo

Četvrtak, 07.12.2023.

14:10

Prava ljubav ide uz Superheroje

Četvrta Mastercard i Nurdor kolekcija donosi poruke o ljubavi koje je osmislio talentovani muzičar Kendi, a sav prihod namenjen je izgradnji Nurdor Roditeljske kuće

Izvor: B92

Prava ljubav ide uz Superheroje
Foto: Promo

Sigurno svako od nas u toku dana vidi male znakove pored puta koji nas podsećaju da pošaljemo poruku, pozovemo nekoga ili učinimo nešto lepo za nama drage ljude.Na to nas podseća i najnovija SUPERHERO kolekcija, koja pored poruka o ljubavi, donosi i važnu misiju – podršku organizaciji NURDOR da otvori novu Roditeljsku kuću.

SUPERHERO četvrta kolekcija, powered by Mastercard, je linija urbane, ulične mode, vedrih boja i razigranog dizajna za koji je bila zadužena Lidija Milovanović, art direktorka agencije McCann Beograd. Zaštitno lice kolekcije je reper Kendi, koji u svojoj muzici spaja hiphop, liriku i urbani zvuk, a njegovi stihovi o ljubavi ukrasili su majice, dukseve i komade za decu i pokazali da ljubav, kao i muzika ne poznaju granice. Osim standardne ponude, po prvi put dostupan je i popularni modni aksesoar – ceger. Prošarani stihovima poput Danas samo bih ljubav, Prava ljubav se lako nosi i Ljubav dolazi u svim bojama, svi komadi pažljivo su izrađeni od organskog pamuka. Komadi iz kolekcije, sa ljubavlju kao lajt motivom, lako će upotpuniti svačiji stil, bilo da ste sportski tip ili više volite nešto klasičnije. Osim toga, prepoznatljivim dizajnom i bojama, sigurno će privući pažnju i poslati jasnu poruku.

Kolekcija je dostupna putem Superhero.rs platforme za onlajn donacije, a sav prihod namenjen je izgradnji najveće do sada Roditeljske kuće, namenjene boravku dece obolele od malignih bolesti i njihovim roditeljima, u toku lečenja u Beogradu. Otvaranje ove kuće predviđeno je za narednu godinu, a osim donacija poklonom, na Superhero.rs platformi donacije je moguće izvršiti jednokratno ili na višemesečnom nivou, isključivo onlajn i putem platnih kartica.

Prava ljubav ide uz Superheroje!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propalo je; Niko nije uz Mađarsku i Slovačku

Pokušaji Mađarske i Slovačke da uključe EU u njihov spor sa Ukrajinom su propali pošto je Evropska komisija (EK) obustavila zahtev te dve zemlje upućen Kijevu da odustane od sankcija koje je nedavno uveo ruskoj naftnoj kompaniji "Lukoil".

19:41

25.7.2024.

1 d

Podeli: