"EPIC DRAMA" – Novi TV kanal medijske kuće VIASAT WORLD

Gledaoce čekaju više od 600 sati najnovijih serija iz celog sveta i najveća glumačka imena. Ljubitelji serija imaće mogućnost da biraju između velikog broja žanrova - kriminalistički programi, misterije, klasični književni žanr, politika i moć, istorijski i ratni programi, akcione avanture i fantastika. Najzanimljivije istorijske drame nastale u Velikoj Britaniji, SAD-u, Španiji, Francuskoj, Italiji, Australiji i Kanadi, uskoro su na raspolaganju najširoj publici.

Promo

Izvor: B92

Petak, 13.10.2017.

11:30

Kompanija Viasat World, vodeća svetska medijska kuća, najavila je pokretanje svog novog brenda – Epic Drama kanala, na prostoru Centralne i Istočne Evrope. Time će se Epic Drama priključiti već velikom broju kanala kompanije Viasat World i njenom SVOD portfoliju, koji uključuje 27 pay TV kanala, na preko 50 tržišta širom sveta.

Epic Drama kanal počinje sa emitovanjem 14. decembra ove godine i ponudiće više od 600 sati visoko budžetnih HD sadržaja, kao i široku lepezu dramskih žanrova. Više od 80% sadržaja uključuje i SVOD-prava, što je u skladu sa misijom ove kompanije da svojim korisnicima obezbedi najkvalitetnije sadržaje na svetu, putem niza platformi i uređaja.
Kanal Epic Drama na početku će biti dostupan na glavnim tržištima i teritorijama Viasat World-a, koja obuhvataju Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Češku, Estoniju, Grčku, Mađarsku, Letoniju, Litvaniju, Poljsku, Rumuniju, Slovačku, Tursku i Ukrajinu. Za 2018. godinu, planirano dalje širenje rasprostranjenosti kanala. Gotovo svi sadržaji ovog kanala koji će se prikazivati u udarnim terminima snimljeni su u poslednje tri godine, a 70% sadržaja se ekskluzivno prikazuje na svakom od tržišta, te publika može da uživa u najboljim i najnovijim istorijskim dramama 24 časa dnevno.

Irina Gofman, izvršna direktorka i predsednica kompanije Viasat World istakla je ovim povodom: „Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo pokretanje našeg novog kanala, u potpunosti posvećenog visoko budžetnoj produkciji. Uspeli smo da ispunimo prazninu na tržištu i ponudimo kanal koji emituje program 24 sata dnevno i prikazuje najbolje drame iz celog sveta. Naša strategija od skoro uključuje i koprodukcije – što nam omogućava stalni priliv visokokvalitetnih programskih sadržaja za sve naše kanale u budućnosti. Već smo uspostavili saradnju sa mnogima od najboljih distributera sadržaja iz celog sveta i spremni smo da nastavimo u tom pravcu kako bismo proširili svoj portfolio i upotpunili program našeg novog kanala. Ponosni smo što svetu možemo da predstavimo „novi dom Epske drame“ i konačno ponudimo mesto za gledaoce koji traže najbolje istorijske drame današnjice.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: