Dodatak za uspeh: Očuvanje poslovnih kontakata preduslov za dobar biznis

Beograd -- Pandemija koronavirusa u velikoj meri je izmenila uslove u kojima posluju preduzetnici, male i velike firme kako u svetu tako i u Srbiji.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos/GaudiLab
Foto: Depositphotos/GaudiLab

Oni koji nude i prodaju robu i usluge, kao i oni koji ih traže i kupuju, sele se u proteklih šest meseci na internet, gde se sada odvija gotovo celokupna poslovna komunikacija.

Ipak, imejl i internet prezentacije često nisu dovoljni, a kako nema više službenih putovanja van zemlje, postavlja se pitanje koji je najefikasniji i ujedno najrentabilniji način da se ostane u kontaktu sa klijentima iz inostranstva ili poslovnim partnerima van Srbije.

Mnogima međutim nedostaje direktni kontakt sa poslovnim partnerima, na najjednostavniji način. Možda je ipak najlakše i najsigurnije direktno pozvati onoga ko vam treba. Ali to može papreno da košta, na duži rok, kod onih koji posluju sa inostranstvom.

Dobar način za povoljnije biznis razgovore sa inostranstvom su Međunarodni dodaci mts-a.

U zavisnosti od potreba, izaberite m:tel međunarodne minute ili dodatke InoRegion i InoGlobal.

M:tel međunarodni minut obuhvataju neograničene minute ka m:tel mrežama u Austriji, CG i BiH, dok InoRegion podrazumeva 50 minuta ka zemljama u regionu, dok InoGlobal ima dve varijante, InoGlobal 50 (50 minuta ka zemljama u inostranstvu) i InoGlobal 100 (100 minuta ka inostranstvu).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 16 idi na stranu