Zanimljivosti 1

23.04.2024.

7:52

Moćna mašina, a neoprezan vozač – recept za udes VIDEO

Na sreću, izgleda da se sudar dogodio pri dovoljno maloj brzini, a i nije bio direktan, tako da su učesnici prošli bez ozbiljnijih povreda.

Izvor: B92

Moćna mašina, a neoprezan vozač – recept za udes VIDEO
BMW

Podeli:

Kad god vidimo reči Ford, Mustang i nesreća zajedno u opisu nekog videa, obično znamo ko je krivac. Ali ovog puta bismo se ogrešili od vozača Mustanga, ako bismo uperili prst u njega.

U videu objavljenom na nekoliko kanala društvenih mreža proteklih dana, uključujući @bimma_world na Instagramu i Killacam na Jutjubu, vozač Mustanga je nevini učesnik u sudaru sa BMW-om M2.

Iako postovi ne ukazuju na to gde se tačno sudfar dogodio, komentari sugerišu da je na brdskom putu blizu granice Tenesija i Severne Karoline.

Snimak prati M2 dok ulazi u zatvorenu desnu krivinu. Čini se da će je jedan ovakav sportski automobil bez problema savladati, ali iz nekog razloga, BMW delimično prelazi razdelnu žutu liniju na sredini puta.

Neki komentatori sugerišu da je možda želeo da namerno zanese zadnji deo automobila, što se svakako čini mogućim.

Šta god da se dešavalo, BMW izlazi iz svoje trake tačno u trenutku kada Mustang dolazi iz suprotnog smera. Iako vozač Forda pokušava da izbegne kontakt, bežeći udesno, to nije bilo dovoljno da spreči da se dva moćna automobila očešu jedan o drugog.

Na sreću, izgleda da se sudar dogodio pri dovoljno maloj brzini, a i nije bio direktan, tako da su učesnici prošli bez ozbiljnijih povreda. Ipak, brzina i sama masa vozila doveli su do velikih oštećenja na oba automobila.

Dok Mustang prolazi pored M2, možemo videti oštećenja na Fordovim vratima sa strane vozača, a deo BMW-ovog branika je otkinut. Snimak posledica pokazuje da je prednji deo M2 takođe pretrpeo značajna oštećenja.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: