Lopov vratio kamionet koji je ukrao, još i častio vlasnika FOTO

Učtivost i kriminal retko idu ruku pod ruku, pa nije čudo što je vlasnik restorana u Oklandu na Novom Zelandu bio iznenađen kada se njegov ukradeni kamion pojavio (uglavnom neoštećen) ispred lokala. Lopov je ostao anoniman, ali je ostavio poruku i "častio" vlasnika.

Izvor: Autoblog
Podeli

Crni kamionet Holden Colorado prve generacije ukraden je 14. novembra, navodi se na Facebook stranici restorana, a to se desilo nakon što je vlasnik, Varun Čada, uključio kamionet i ostavio ga da radi dok "na brzinu" utrči da uzme nešto što je zaboravio u restoranu. Međutim, kada se vratio na parking restorana, vozila nije bilo.

Iz restorana su zamolili svoje pratioce da jave ako vide negde kamionet, ali niko nije uspeo da mu uđe u trag. Četiri dana kasnije, Holden se ponovo pojavio ispred restorana gde je ukraden. Ključevi su bili u njemu, zajedno sa rukom pisanom beleškom u kojoj je objašnjeno šta se dogodilo.

"Hej vratio sam kamion. Izvini, druže. Bio sam pijan i bio mi je potreban prevoz do kuće", stoji u poruci. Da stvar bude još bizarnija, na zadnjem sedištu bile su igračke za dete vlasnika kamioneta.

U restoranu su rekli da je cela situacija "neverovatna", ali da se "lopov malo zabavljao sa kamionetom, mada uglavnom nije oštećen, niti je bilo šta ukradeno iz njega".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 88 idi na stranu