Automobili

Četvrtak, 30.11.2023.

20:49

Chevrolet "preporodio" terenski dvojac: Spremni novi Tahoe i Suburban FOTO

Chevrolet je predstavio nove verzije modela Tahoe i Suburban, a oba su osvežena za 2025, kako spolja, tako i iznutra.

Izvor: B92

Chevrolet
Foto: Chevrolet

Ključne karakteristike i poboljšanja uključuju unapređeni eksterijer uz nove, veće točkove i nove svetlosne potpise i animacije.
Chevrolet Tahoe. Foto: Chevrolet
Što se enterijera tiče, tu je centralni tačskrin dijagonale 17,7 inča.
Chevrolet Tahoe. Foto: Chevrolet
I novi Tahoe i novi Suburban imaju drugu generaciju 3-litarskog turbodizel Duramax motora sa 10% više KS nego kod trenutnih modela. Ovaj motor uparen je sa 10-brzinskim automatskim menjačem.
Chevrolet Suburban. Foto: Chevrolet
Rekli smo da je dizel motor 10% jači nego kod trenutnih modela - to znači da ima 305 KS i maksimalni obrtni momenat od 673 Nm. Turbo kompresor je, kao što smo malopre takođe pomenuli, vraćen.
Chevrolet Suburban. Foto: Chevrolet
Iz Chevroleta ističu da su poboljšane i bezbednost i druge tehnologije, pa je tu sada sistem Connected Cameras, koji podrazumeva instegrisanu mrežu kamera da bi vozači mogli da vide daljinski i spoljašnjost i unutrašnjost vozila (što je, mora se priznati, korisno prilikom krađe ili sudara).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: