Ford predstavio luksuzni S-MAX Vignale

Studija S-MAX Vignale je luksuzna verzija koncept S-MAX koji je prikazan na frankfurtskom auto-salonu 2013. Iako je u pitanju još jedno konceptno vozilo, Ford otkriva da će S-MAX Vignale dobiti produkcijsku verziju, možda već 2015. godine.

Podeli

Ford je za promociju ovog vozila izabrao manifestaciju Nedelja dizajna u Milanu, što i ne čudi s obzirom da je na konceptu S-MAX Vignale dizajnu posvećena velika pažnja.

Automobil koji je zasnovan na skladno oblikovanom S-MAX konceptu iz 2013, od tog vozila razlikuje se po drugačijoj, ekskluzivnoj maski hladnjaka, jedinstvenim 21 inčnim alu felnama i nekoliko ukrasnih detalja od aluminijuma.

Unutrašnjost koncepta prošla je kroz premijum tretman koji karakteriše upotreba kvalitetnih kožnih materijala, kako na sedištima, tako i na drugim elementima enterijera poput komandne table, oplate vrata i centralne konzole.

Ford S-MAX nije jedini model ove kompanije koji će dobiti luksuznu, Vignale verziju. Pre njega, u prodaji će se 2015. pojaviti Ford Mondeo Vignale.

Što se tiče standardne verzije nove generacije modela Mondeo, ona će posle značajnog kašnjenja na evropsko tržište stići u drugoj polovini 2014. godine.

Pročitajte o konceptu Ford S-MAX iz 2013.

Pročitajte zašto je odložen novi Ford Focus RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 52 idi na stranu