BBC ne traži zamenu za Evansa: Nastavljamo bez njega

Nakon objave Krisa Evansa da više nije voditelj automobilskog šou programa Top Gear, stiže vest da će ostatak ekipe nastaviti rad na serijalu. Nova sezona počlinje da se snima u septembru.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 06.07.2016.

10:51

BBC ne traži zamenu za Evansa: Nastavljamo bez njega
Evans i Stig (Foto: Top Gear)

Kako navode pojedini mediji, BBC je odlučio da ne traži zamenu za Evansa, koji je prvobitno bio angažovan kao jedan od glavnih voditelja nove edicije emisije Top Gear, da bi napustio tim već nakon prve sezone obnovljenog serijala.

BBC očekuje da će u septembru nastaviti saradnju sa preostalim voditeljima iz tima koji sačinjavaju Met Leblank, Kris Haris, Sabine Šmic, Edi Džordan i Rori Rid.

Kris Evans je napustio Top Gear početkom meseca. On je tada rekao da odlazi i da je dao sve od sebe da novi Top Gear uspe, ali da to nije bilo dovoljno. Ipak, za svoje kolege imao je samo reči hvale.

"Ekipa je više nego sjajna, želim im sve najbolje", izjavio je tom prilikom i dodao da je njegova odluka da ode iz ekipe najbolje što je mogao da uradi u ovom trenutku kako bi pomogao emisiji u budućnosti.

Da se u ekipi najgledanijeg automobilskog šou programa događalo nešto čudno bilo je jasno krajem juna kada je britanski tablodi San objavio da je druga zvezda emsije, Met Leblank, zapretio produkciji da će napustiti šou ukoliko Kris Evans ostane voditelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: