Automobili

Sreda, 06.12.2023.

13:43

Meštani mesecima živeli u strahu: Neko je bušio gume na desetinama automobila

Kamere su na kraju otkrile neočekivanog počinioca.

Izvor:

Meštani mesecima živeli u strahu: Neko je bušio gume na desetinama automobila
Foto: Elena Berd/Shutterstock

Italijanski gradić Vastođirardi mesecima je živeo u strahu. Naime, na velikom broju automobila, od jula do kraja oktobra, probušene su gume.

Počele su da se raspredaju razne priče, pominjao se poremećeni komšija, a navodilo se da je čak i mafija umešana u događaje. Policija je u jednom trenutku morala da postavi nadzorne kamere koje pokrivaju lice mesta, centar gradića.

U međuvremenu su na više od deset automobila probušene gume, a neki automobili su više puta bili pogođeni napadom serijskog bušioca. Ono što je policija odmah primetila – gume nisu izbušene ekserima, već pocepane.

Kamere su brzo dale rezultate – počinilac je otkriven, a ispostavilo se da je to bio pas Bili. Jadna životinja je grizla gume da bi ublažila bol u desnima.

Nakon što je opštinska policija istražila područje i uhvatila psa kako žvaće gumu, angažovan je veterinar koji je utvrdio da je Bilijev gingivitis ozbiljan i da je potrebno lečenje.

Ali pravi problemi čekaju Bilijevog vlasnika. Osim lečenja psa, platiće i oštećene gume...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: