Među "žrtvama" uragana gomila skupocenih, moćnih mašina

Uragan Harvi, koji je krajem avgusta opustošio Teksas i naročito Hjuston i okolinu, ostavio je iza sebe preko milion oštećenih i poplavljenih automobila, među kojima su brojni supersportski i luksuzni modeli.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.10.2017.

11:11

Među

Stotine hiljada automobila u koje je tokom uragana prodrla voda nalaze se na improvizovanim parkiralištima u okviru kompleksa nekoliko trkačkih staza, a snimak sa jednog od njih pokazuje razmere štete.

Video koji je načinjen na putu koji prolazi pored staze Royal Purple Raceway u Teksasu otkriva da je pored ogromnog broja "običnih" automobila stradalo i mnogo skupljih, sportskih i luksuznih vozila, među kojima je dosta primeraka modela Chevrolet Corvette raznih generacija, ali i automobili marki Porsche, Jaguar, Bentley, Mercedes, pa čak i poneki Ferrari i Lamborghini.

Pogledajte video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: