Automobili

Sreda, 21.06.2023.

11:43

Sloboda i Vojin znaju zašto: On je pouzdan, siguran i savršen

Razmišljate o kupovini novog automobila i pitate se odakle početi? Ovo je sasvim razumljivo. Ali, pre nego što stignete do toga odakle početi, ne bi bilo loše da raščlanite kako zapravo izabrati savršeno vozilo.

Izvor: B92

Sloboda i Vojin znaju zašto: On je pouzdan, siguran i savršen
Foto: Ðorðe Boškoviæ

Znate, u eri u kojoj imamo beskrajne opcije pri biranju savršenog automobila, neizbežno je postaviti prioritete, jer, ima toliko mnogo stvari koje treba uzeti u obzir. Međutim, za početak je potrebno osvrnuti se oko sebe i u obzir uzeti sledeće – vaše finansije, životni stil kao i vozačke "navike". Sve ovo će vam pomoći da suzite svoj izbor i izaberete savršeno vozilo, koje će vam odgovarati u svakom pogledu.

Kada birate između proizvođača, modela i opreme, kako biste pronašli vozilo koje najbolje odgovara vašim potrebama, sagledajte još nekoliko bitnih faktora.

Naime, za većinu nas, novac je glavni i odlučujući faktor pri kupovini automobila. Auto jeste jedna od najskupljih investicija. Upravo zato treba uzeti u obzir sledeće:

• Koliko će vas koštati ostali troškovi automobila koji se ogledaju kroz potrošnju goriva, osiguranje, registracija i održavanje?

Nakon toga na red dolazi pouzdanost i sigurnost automobila kao i pristupačnost same opreme i delova istog.

Dakle, pored cene, pouzdanost i dugovečnost automobila su verovatno drugi najvažniji faktori koje treba uzeti u obzir kada ste u potrazi za novim automobilom. Većina studija koje se bave automobilima otkrila je da većina kupaca automobila daje prednost pouzdanosti u odnosu na druge faktore kao što su pristupačnost, sigurnost i efikasnost. Stoga je važno identifikovati najpouzdanije marke automobila.

Pored toga, većina studija potvrdila je da su japanski proizvođači automobila, poput Mazde, vodeći svetski brendovi kada je pouzdanost u pitanju.

Kupovina pouzdanog automobila znači jeftinije troškove održavanja, tako da takvi automobili imaju tendenciju da zadrže svoju vrednost tokom godina. To je ujedno i prednost pri preprodaji automobila.
Foto: Ðorðe Boškoviæ
S obzirom na to da je Mazda identifikovana kao jedan od vodećih brendova automobila koji su pouzdani, verujemo da će vas obradovati činjenica da je na tržište stigla nova Mazda CX-60.

Naime, potpuno nova Mazda CX-60 najveći je i najsnažniji automobil koji je Mazda ikada proizvela te predstavlja prvu Mazdinu potpuno hibridnu plug-in tehnologiju na evropskom tržištu SUV vozila kao i najsnažniji 3.3 litarski dizelski motor u Mazdinoj istoriji.

S novim šestocilindarskim rednim dizel motorom 3.3 u formi mikro hibrida, Mazda je još jednom nadmašila sva očekivanja.

Ovaj veliki dizel impresionira malom potrošnjom i niskim nivoom emisije izduvnih gasova.

Mazda mnogo toga ne radi kao ostali proizvođači, čime dokazuje da pojedina opšte prihvaćena tehnička rešenja u automobilskoj industriji imaju i alternativu

Dokazujući Mazdinu posvećenost pristupu održive mobilnosti koji uključuje više rešenja i važnost pravog rešenja u pravom trenutku, Mazda CX-60 ispunjava rastuće potrebe ovog segmenta širom ponudom SUV vozila koja objedinjuju najnovije ekološke performanse sa užitkom vožnje koji je svojstven svakom Mazdinom vozilu.

Mazdin novi model, Mazda CX-60, predstavlja sve što je Mazda ugradila u svoj DNK u poslednjih 100 godina, od izvanrednog dizajna spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora do najfinijeg japanskog majstorstva izrade, kao i najnovijih inovacija tehnologija usredsređenih upravo na čoveka i sve njegove potrebe.

Verujemo da će vas raspametiti i ukupna snaga ovog automobila koja iznosi 327 KS/241 kW kao i velik okretni moment od 500 Nm, što ovo vozilo čini najsnažnijim putničkim vozilom koje je Mazda ikad proizvela.
Foto: Ðorðe Boškoviæ
Kada je u pitanju oprema vozila, vozači imaju mogućnost da biraju između četiri paketa opreme: osnovni paket Prime-line, srednji paket Exclusive-line i visoki paketi opreme Takumi i Homura.

Svi paketi opreme imaju dvozonski automatski klima-uređaj, srednji TFT ekran osetljiv na dodir od 12 inča, DAB radio uređaj, sisteme Wireless Apple CarPlay i Android Auto, satelitsku navigaciju i tempomat. Uz srednji i više pakete opreme mogu se odabrati i razni opcioni paketi.

Budite iskreni pa recite, ko može odoleti automobilu sa ovakvim performansama?

Ne znamo šta je presudilo u njihovom odabiru, ali znamo da je glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković odlučio da Mazda CX-60 postane novi član njihove porodice.

"Jako nam je drago da smo se povezali sa Mazdom jer nam je ona prvi izbor već godinama. Kada smo videli da stiže Mazda CX-60, jako nam se svideo dizajn automobila i jedva smo čekali da ga vidimo uživo. Otpočetka smo ciljali na snažniji motor jer uživamo u automobilima koji pružaju takve performanse. Kada se vozimo, osećamo se moćno i sigurno, a auto nam i veličinom savršeno odgovara jer imamo mesta za celu porodicu, čak i na dužim putovanjima", rekli su Boba i Vojin prilikom preuzimanja automobila.

I za kraj, uz Mazdine performanse, opcione pakete opreme i izvanredne ekološke karakteristike, ni jedna želja neće ostati neispunjena. Na vama je samo da, poput Slobode i Vojina, uživate u sigurnim i neponovljivim vožnjama u novom modelu Mazde CX-60.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: