Lejdi Gaga otvoreno o psihičkim problemima: "Plašila sam se da izađem iz kuće"

Američka pop pevačica Lejdi Gaga je još 2014. godine otkrila da se bori sa depresijom, a sada je otkrila i detalje o tome kako se osećala, u nadi da će pomoći drugima.

Život

Izvor: B92

Subota, 19.09.2020.

14:36

Lejdi Gaga otvoreno o psihičkim problemima:
Foto: Gettyimages/Alberto E. Rodriguez

"Setila bih se da sam Lejdi Gaga svako jutro kad se probudim. To je bio teret, postala sam depresivna", objasnila je.

Kako kaže, plašila se i da napusti kuću, a kada bi se to desilo, samo bi satima napolju sedela, plakala i pušila. Ipak, odlučila se za to da potraži stručnu pomoć, a pored terapija, i muzika joj je veoma pomogla, prenosi People.

"Za mene je sloboda kada posetim najtamnije delove duše i podsetim se veoma teških stvari, koje se ne ostavljaju tako lako. Nedostajao mi je osećaj da sam čovek - zato sam bila i srećna i depresivna u isto vreme", rekla je Lejdi Gaga.

Podsetimo, ona često govori o trumi koju je na nju ostavilo silovanje kada je imala 19 godina. Međutim, uprkos tome, u svakoj situaciji ističe da je veliki borac i da želi da bude primer onima koji prolaze kroz iste probleme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: