VICE na TV B92: Lezbijska žurka i propali Las Vegas Britanije

VICE Srbija nastavlja da donosi zanimljive priče, vesti i originalne sadržaje iz oblasti kulture, mode, tehnologije, umetnosti i sporta iz celog sveta, ali i iz Srbije.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 26.03.2017.

08:50

VICE na TV B92: Lezbijska žurka i propali Las Vegas Britanije

Nedelja, 26. mart, 23:00
TV B92

Najveća lezbijska žurka na svetu

Trajanje: 11 minuta

Sedamdesetih godina u Palm Springsu započet je ženski golf turnir koji je vremenom prerastao u najveću lezbijsku žurku na svetu. VICE istražuje kako je sportski događaj postao sveto mesto za žene koje vole žene.

Blekpul: Propali Las Vegas Britanije

Trajanje: 35 minuta

Ovo mesto nekada je bila broj jedan destinacija za odmor za radničku klasu Britanaca. Poznato je i po velikom broju striptiz barova ali poslednjih pet godina ovaj grad gubi stanovnike i brzo propada. Blekpul – propali Las Vegas Britanije je priča o jednom delu ove zemlje koji ima gomilu problema ali i pored toga zadržava određenu magiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: