Život piše drame: Preživeo satima vireći samo nosem iznad vode

Australijanac proveo je nekoliko sati u bari držeći samo nos iznad površine vode, nakon što se njegov rovokopač prevrnuo u rupu.

Život

Izvor: BBC

Četvrtak, 09.02.2017.

12:52

Život piše drame: Preživeo satima vireći samo nosem iznad vode
9news / Video Screenshot

Danijel Miler (45) vozio je mašinu na svom imanju, kad je doživeo dramu dostojnu rubrike u "Politikinom zabavniku". Mašina se prevrnula, a čovek koji je završio u dubokoj bari bio je primoran da se drži u “joga pozi” iskrivljenih leđa, kako bi mogao da dođe do vazduha.

“Bio sam zarobljen i morao sam da držim glavu iznad vode podupirući se rukama. Pretpostavljam da je to kobra poza. Nisam jogin, ali mislim da mi je joga spasla život. To i želja za životom”, kaže Miler.

Spasilačka ekipa je saopštila da je Miler proveo dva sata u toj pozi, ali njegova žena Saima, na Fejsbuku je napisala da je drama trajala pet sati.

Miler je rekao da je sve vreme razmišljao o deci i ženi i da je zbog toga uspeo da preživi.

Nakon spasavanja, helikopterom je prebačen u najbližu bolnicu, gde je lečen od hipotermije i manjih povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: