NIS uz jubilarni Festival nauke

Pod sloganom "Čista desetka“, jubilarni deseti Festival nauke biće održan od 15. do 18. decembra na Beogradskom sajmu, uz podršku kompanije NIS.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2016.

17:12

NIS uz jubilarni Festival nauke

NIS je četvrtu godinu zaredom generalni sponzor Festivala nauke, jedne od najznačajnijih regionalnih naučnih manifestacija u Jugoistočnoj Evropi, koja je posvećena promociji i popularizaciji nauke i obrazovanja i koja svet istraživanja i naučnih dostignuća predstavlja na zanimljiv i kreativan način – kroz igru i zabavu. Tokom četiri dana trajanja manifestacije, stotine naučnika i naučnih demonstratora biće u službi upoznavanja radoznalih posetioca festivala sa fantastičnim svetom nauke.
Kao jedna od vodećih regionalnih energetskih kompanija, NIS će se ove godine na manifestaciji predstaviti edukativnom i interaktivnom postavkom pod nazivom „Evolucija energije“ u okviru koje će svi zainteresovani posetioci moći da dobiju više informacija i saznaju zanimljivosti o obnovljivim izvorima energije, njihovoj upotrebi i značaju za našu budućnost. NIS će kao kompanija koja posebnu pažnju posvećuje razvoju obnovljivih izvora energije i unapređenju energetske efikasnosti takođe predstaviti neka od svojih dosadašnjih dostignuća kao i projekte koji doprinose racionalizaciji potrošnje energije i poslovanju uz poštovanje svih ekoloških principa.
U skladu sa svojim korporativnim sloganom „Budućnost na delu“, NIS tradicionalno pruža podršku projektima koje podstiču razvoj nauke. Kao kompanija koja kontinuirano uvodi inovacije u svoje poslovanje, NIS je prepoznao potencijal Festivala nauke, manifestacije koja promoviše naučnu delanost i doprinosi razvoju novih tehnologija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: