Sem Šepard uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju

Glumac i Pulicerom nagrađeni dramski pisac Šem Šepard uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je vozio u pijanom stanju, posle prijave obezbeđenja jednog restorana u Santa Feu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.05.2015.

10:53

Default images
Foto: Beta/AP

Šepard (71) je rekao policiji da je popio dve tekile i da ide kući. Policajac je namirisao alkohol u njegovom dahu i video da su glumčeve oči crvene, navode iz policije.

Šepard je uhapšen pod optužbom da je vozio pijan.

Obezbedjenje restorana La Choza pozvalo je policiju zabrinuto zbog pijanog vozača koji je pokušao da se odveze u pikapu.

Šepard je odbio da uradi alko test. Šepardov agent nije imao komentar.

Sem Šepard je Pulicera dobio za svoju tročinku "Bried Child" iz 1979. Igrao je u filmovima "Bejbi Bum", "Čelične magnolije", "Srce groma", "Pad crnog sokola"...

U januaru 2009. bio je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju. Priznao je krivicu i kažnjen je sa 24 meseca uslovno, uz društveno-koristan rad i odlazak na lečenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: