Osveta je jelo koje se servira... SMS-om

Britanac Ed Džozef osvetio se prevarantu s interneta tako što mu je SMS porukama poslao kompletan opus Vilijama Šekspira, prenosi "Bristol post".

Život

Izvor: B92

Petak, 21.03.2014.

10:56

Default images

24-godišnji Džozef iz Bristola kupio je preko interneta i platio 133 dolara za konzolu Plej stejšen 3, ali mu je trgovac nikada nije poslao. Džozef je razmišljao kako da mu se osveti dok nije otkrio mogućnost da kopira kompletna Šekspirova dela u jednu SMS poruku, koju će korisnik s druge strane primiti u obliku gomile kraćih poruka.

Poslao mu je 22 kompletna Šekspirova dela, uključujući "Hamleta", "Otela" i "Magbet". Prevarant je do sada primio 17.242 poruke.

Džozefa ovo ništa ne košta jer ima mobilni paket koji uključuje neograničenu količinu tekstualnih poruka. Za "Bristol post" je rekao da je osveta očigledno upalila i da prevarantu nije bilo nimalo drago što mu telefon neprestano zvoni. To je saznao kroz nekoliko neugodnih poruka koje je dobio nazad. Da li je pročitao Šekspira još nije poznato.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: