Vojska se sprema za invaziju zombija?

Američki centar za kontrolu i prevenciju zaraza spreman je invaziju zombija, a sada im se pridružuju i pripadnici vojske i policije.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.09.2012.

15:30

Default images

Firma za bezbednost HALO Corp. najavila je da će oko 1.000 pripadnika vojske, policije i medicinskih stručnjaka započeti vežbe koje bi trebalo da ih upoznaju sa svim detaljima eventualne apokalipse koju će predvoditi zombiji u okviru godišnjeg anti terorističkog samita koji će biti održan u oktobru – prenosi Military Times.

Učesnici će biti uprilici da nauče kako da izađu na kraj sa svetskom zombi panedmijom u kojoj će ljudi postati nasilni i mentalno nestabilni. Zombiji će ovom prilikom preplaviti ulice San Dijega u pokušaju da savladaju pripadnike vojske i medicinskih službi.

Ovaj trening zakazan je nakon što je termin „zombi apokalipsa“ postao toliko popularan na Internetu, a nekoliko vladinih sektora već je objavljivalo izveštaje na tu temu.

Početkom godine služba unutrašnje bezbednosti poslala je izveštaj u kom se kaže da „zombiji dolaze“ kao deo kampanje koja za cilj ima da se građani pripreme za pravu katastrofu koja bi mogla da usledi u bliskoj budućnosti.

Kako ne bi došlo do zablude na svetskom nivou, predstavnici Centra za kontrolu i prevenciju zaraza, izjavili su za Huffington Post da zombiji nisu stvarni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: