Umesto oružja, našli najveći penis ikad

Na aerodromu u San Franciscu američki carinici zaustavili su Džonu Falkona zbog sumnje da ima skriveno oružje među nogama. Međutim, Falkon je tamo skrivao nešto sasvim drugo.

Život

Izvor: B92

Utorak, 17.07.2012.

16:54

Default images

Kako piše Huffington Post, ovaj 41-godišnjak ima najduži penis na svetu koji je dugačak čak 23 centimetra, dok se u erekciji ta dužina penje do impresivna 34 centimetra.

“Zataknuo sam ga s leve strane, ali je u tom trenutku bio u erekciji. Jedan od članova kontrole zamolio me da ispraznim džepove, a nakon toga me i pretražio. Prošao sam kroz detektor za metal bez ikakvih problema, a oni su me i dalje čudno gledali. Jedan od čuvara zatim je posuo moj penis nekim prahom koji detektuje eksplozive. Bilo je prilično zabavno”, rekao je Falkon.

Falkon je u svojoj 18 godini shvatio da mu je penis veći od prosečnog. Na kraju je Falkon u šali dodao kako će ubuduće oblačiti isključivo biciklističke šorceve, kako bi se jasno videlo šta to tačno krije u njima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: