Dečak pravi čuda od Lego kockica

Koliko god pokušavali i trudili se, Voren Sili će bez ikakve sumnje sve vaše kreacije od Lego kockica nadmašiti. Nazvan „Lego dečko“, Voren je mladosti imao priliku da se upozna sa brojnim seoskim mašinama, a svoj prvi funkcionalan motor za traktor napravio je sa 6 godina zahvaljujući poznavanju mehanike, a od svoje dvanaeste godine pravi replike poljoprivrednih mašina od Lego kockica.

Život

Izvor: B92

Utorak, 13.12.2011.

11:00

Default images

Sa napunjenih petnaest godina Sili je već upisao državni koledž kako bi polako počeo da se sprema za karijeru inžinjera elektronike.

Sili smatra da su njegove replike, koje su prikazivane na brojnim univerzitetima, odličan način da se prikaže kako pojedine stvari funkcionišu bez izlaganja opasnosti.

„Ukoliko gledate pravi motor postoje brojne stvari koje vas mogu dovesti u opasnost. Moje replike prilično su identične originalnim stvarima tako da možete identifikovati opasne tačke. Ovo je idealan način da vidite kako poljoprivredne mašine rade svoj posao“, izjavio je Sili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: