Veverici zabranjen ulazak u samouslugu

everici koja je šarmirala celu Finsku pošto je svakodnevno krala čokoladna jaja u jednoj samoposluzi, na kraju je zabranjen ulazak u prodavnicu.

Život

Izvor: B92

Petak, 24.08.2007.

12:00

Default images

"Veverici je zabranjen ulazak. To je odluka sanitarnih vlasti. Vrata su leti ostajala otvorena, ali ćemo ih ubuduće zatvarati", izjavio je Frans presu jedan prodavac u samoposluzi u gradu Jiveskile.

Zahvaljujući mekom srcu direktorke prodavnice Irene Lindros (Lindroos), veverica bi nesmetano doskakutala do rafa sa slatkišima, uzimala čokoladno jaje, hitro ga iznosila napolje i tamo ga pojela. Veverica je isključivo uzimala kinder jaja koja unutra imaju plastičnu igračku.

Mali glodar je više puta snimljen kamerom za nadzor, snimci su prikazani na televizi pa je životinjica stekla toliku popularnost da su mnogi kupci insistirali da pokriju troškove "pljačke".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: