Džeki Čen: Podržavam smrtnu kaznu za neke dilere droge

Sin Džekija Čena prošle godine je osuđen na šest meseci zatvora zbog posedovanja marihuane.

Izvor: Daily Mail

Petak, 08.05.2015.

22:38

Default images
Beta / AP Photo/Andy Wong

Međutim, slavni glumac akcionih filmova kaže da podržava smrtnu kaznu za pojedine dilere droge.

Govoreći na konferenciji za borbu protiv narkotika u Singapuru, 61-godišnji Čen je rekao: “U nekim slučajevima podržavam smrtnu kaznu. Oni koji povrede na hiljade dece su beskorisni članovi društva. Oni moraju dobiti pravu kaznu”.

I Singapur i Kina uvode najstrože kazne za trgovinu drogama.

Čenov sin Džejsi (32) oslobođen je u februaru, nakon što je odslužio šest mesecu zatvora zbog “potsticanja drugih na uzimanje droga”. Policija je u njegovom stanu tada našla 100 grama marihuane.

“Nikad nisam mislio da će se tako nešto desiti u mojoj porodici”, rekao je Čen o tom slučaju. “Osetio sam se tako osramoćeno, tako besno. Kako se to desilo?”, rekao je on.

“Sada sam mnogo više usmeren na svog sina. Ranije sam mislio da je odrastao muškarac. Sada vidim da je i dalje dečak”.

Čen koji je postao zvanični Ambasador za kontrolu narkotika u Pekingu pre šest godina, sada se bori protiv droga i u Singapuru.

“Nikad nemojte pomisliti da se nećete navući, jer time samo povređujete sebe... Vaša zavisnost će uništiti vašu porodicu”, rekao je on pred studentima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: