Evo kako da poboljšate seksualni život

Dopustite muškarcu da voli vaše telo, umesto da mu se žalite. Opustite se i prepustite partneru, fokusirajte se na dodire i poljupce, na njegovo, a ne na svoje telo.

Izvor: B92

Nedelja, 05.04.2015.

21:10

Default images
Foto: Thinkstock

Dame, da biste više uživale u vođenju ljubavi, a time i usrećile partnera, trebalo bi da se opustite i izborite sa kompleksima i bespotrebnim opsesijama.

* Niko ne izgleda savršeno, zato nemojte da se opterećujete. Dopustite muškarcu da voli vaše telo, umesto da mu se žalite da imate preveliki stomak, opuštene grudi i celulit na zadnjici. Predstavnici jačeg pola ne primećuju mane i ne smetaju im, naročito ako ih žena jako seksualno privlači. Zato se opustite i prepustite partneru, fokusirajte se na dodire i poljupce, na njegovo, a ne na svoje telo.

* Ako ste od onih koje kažnjavaju partnera uskraćivanjem intimnosti i nežnosti, onda nemojte ni da očekujete da vam seksualni život bude dobar. Bliskost je ključni sastojak u vezi i ne bi trebalo da ga koristite kao "oružje" u razmiricama.

* Kada vam on priđe, često odgovorite da vam nije do seksa. Odbijanje muškarca na ovaj način se katastrofalno odražava na ljubav i brak, partnerov libido i samopouzdanje, ali i raspoloženje jer će ga to sigurno iznervirati.

* Mnoge žene se toliko opuste u vezi, da im uz stalnog partnera ne pada na pamet da se doteraju, našminkaju i obuku nešto izazovno. Ipak, bez trunke šminke i u širokoj staroj trenerci ne očekujte da partneru budete seks simbol. Setite se kako ste se doterivali kada ste prvi put izašli sa njim ili vodili ljubav. S vremena na vreme pokažite muškarcu vašeg života da ona žena, koju je zavoleo, još postoji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: