Ko su zgodni momci koji šetaju sa dušecima na ramenima?

Pročulo se po gradu da je viđena grupa veoma zgodnih momaka u belim majicama i farmerkama kako šetaju, svaki noseći dušek na ramenu uz nekoliko prelepih devojaka sa njima u pratnji, koje nose pakete. Pročitajte šta smo pronašli i o čemu se ovde zapravo radi.

Život

Izvor: B92

Utorak, 02.09.2014.

09:00

Default images

Načeli smo misteriju…

Ušli smo u trag ovim zgodnim ljudima, locirali ih i uputili se na lice mesta. Upitali smo jednog od njih šta radi, a on je odgovorio: „Besplatno dostavljam Dormeo dušek na kućnu adresu.“

Odmah iza njega je prelepa devojka koja nosi paket. Zaustavili smo i nju upitali je šta to nosi. Rekla je: „Ja nosim jastuk i pokrivač koji idu uz dušek,“ - pitali smo je onda i koliko to zadovoljstvo košta, a ona je rekla: „Ako kupite bilo koji Dormeo dušek - jastuk i pokrivač dobijate za samo 1 dinar!“

Internet provera

Ponuda zvuči previše dobro da bi bila istinita, pa smo posetili i www.dormeo.rs sajt i uverili se - istina je! Kupovinom bilo kojeg Dormeo dušeka, za samo 1 dinar dobijate jastuk i pokrivač… i sve to uz besplatnu dostavu.

Ponuda je potvrđeno odlična, pa smo dalje pokušali i da saznamo zašto bismo se odlučili baš za jedan od Dormeo dušeka, a ne za neki drugi?

Razgovor sa Sanjom

Pozvali smo zato broj telefona koji smo videli na sajtu: 021 489 26 50 i ljubazna operaterka Sanja nam je objasnila da ovi dušeci imaju antialergijsku i antibakterijsku zaštitu (inače, kasnije smo otkrili da kod nas čak svaka peta osoba ima problema sa alergijama!-prim. aut.) i da garantovano pružaju idealnu potporu telu tokom spavanja, a kod nekih dušeka možete i da birate čvršću ili mekšu stranu… „Ukoliko ne budete zadovoljni, možete da vratite dušek u roku od 30 dana“ – dodala je Sanja. Da, ovo nam je definitivno objasnilo zašto baš Dormeo!

Na kraju razgovora simpatična Sanja je još dodala: „Poručite Dormeo dušek uz jastuk i pokrivač, a mi Vas častimo dostavom i… probudite se sa osmehom!“

Sve do detalja

Kada smo saznali ovo sve, nije nam bilo teško da još malo „prošetamo“ Dormeo sajtom, kako bismo Vam predstavili sve do detalja... Pa da znate: ukoliko kupite manju dimenziju dušeka dobijate 1 jastuk i pokrivač i štedite 4.979 dinara, a ako kupite veći dušek dobijate 2 jastuka i širi pokrivač i štedite čak 7.969 dinara!

Potvrda iz prve ruke

Na kraju, upoznali smo i jednu devojku koja je iskoristila ovu ponudu i poručila dušek. Kako kaže, već nakon par dana počela je da se budi nasmejana, odmorna i primetno raspoloženija i dodala:

„Jedino što posle ovakvih noći mogu da vam kažem je da požurite, jer akcija traje do 30. septembra, a ne smete propustiti ovakvu ponudu! PROBUDITE SE I VI SA OSMEHOM. Posetite www.dormeo.rs/osmeh“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: