Aktuelno 7

05.04.2024.

10:12

"Bred Pit je bio nasilan prema Anđelini i pre incidenta u avionu"

Anđelina Džoli tvrdi da je fizičko zlostavljanje njenog bivšeg supruga Breda Pita "počelo mnogo pre" incidenta u privatnom avionu 2016. godine.

Izvor: B92.net/Page Six

"Bred Pit je bio nasilan prema Anđelini i pre incidenta u avionu"
Profimedia

Podeli:

Taj incident rezultirao je njenom podnošenjem zahteva za razvod od holivudskog glumca, prema dokumentima do kojih je došao Page Six, ali nije bio jedini.

Glumičin pravni tim izneo je skandalozne tvrdnje u pokušaju objavljivanja komunikacije koja bi dokazala da je Pit odbio da svojoj bivšoj supruzi da da proda svoj udeo u njihovoj francuskoj vinariji Chateau Miraval osim ako ona potpiše "opsežan" ugovor o neotkrivanju podataka.

"Iako je Pitova istorija fizičkog zlostavljanja Anđeline Džoli počela mnogo pre porodičnog putovanja avionom iz Francuske u Los Anđeles u septembru 2016, ovaj let je bio prvi put da je svoje fizičko zlostavljanje usmerio na decu. Džoli ga je tada odmah napustila", navodi se u dokumentu.

Prema sudskom podnesku, sporazum o neotkrivanju podataka pokriva "nedolično ponašanje" 60-godišnjeg Pita, bilo da je povezano sa Miravalom ili ne, u pokušaju da spreči Džoli da javno govori o njegovom navodnom zlostavljanju. Anđelinini advokati su takođe tvrdili da je Bred želeo da ona bude "ugovorno obavezna" da ćuti nakon što je 2021. otkrila da je predala zapečaćena dokumenta, koja se sastoje od "mejlova, sažetaka porodičnih svedočenja i drugih dokaza", kako bi se rešio njihov spor oko starateljstva nad decom.

U to vreme, Pit je pristao da otkupi njene akcije koje je imala u francuskoj vinariji, ali je navodno odustao od toga jer se plašio da bi zapečaćeni dokumenti njegove bivše "na kraju mogli postati javni", navodi se u dokumentima.

"Gospodin Pit je odbio da kupi udeo gospođe Džoli ako ona ne bi ćutala zbog sporazuma o tajnosti", rekao je njen advokat Pol Marfi.

"Pit je najpre odbio da kupi njen udeo u vinariji i potom ju je tužio, te je direktno postavljeno pitanje zašto mu je ugovor toliko važan i šta se tačno nadao da neće isplivati na površinu: njegovo zlostavljanje gospođe Džoli i njihove porodice", nastavio je, pozivajući se na Pitovu tužbu iz 2022. protiv Džolijeve zbog prodaje njenih udela u vinariji drugoj strani.

U podnesku se takođe navodi da Džoli "nikada nije podnela tužbu" protiv svog bivšeg muža jer je "verovala da je najbolje da Pit prihvati odgovornost da pomogne porodici da se oporavi od PTSP-a koji joj je izazvao". Međutim, izvor blizak glumcu rekao je za Page Six da Džolijeva "stalno pokušava da skrene pažnju sa pravnih gubitaka nudeći nerelevantne ili netačne informacije" u daljim sudskim podnescima.

Profimedia

"Postoji obrazac da svaki put kada izgubi, ona se vraća na ovo... Nema ničeg novog ovde", dodao je izvor.

U sudskim dokumentima se takođe navodi da je Džoli bila ta koja je predstavila "još širi" ugovor o neotkrivanju podataka, dok je Pitov pravni tim predstavio "standardni" ugovor, isključivo namenjen "zaštiti poslovanja".

"Klauzula je takođe jasno stavila do znanja da Džoli neće biti ograničena da govori u vezi sa njihovim postupkom razvoda ili starateljstva. Izričito je navedeno: Ova obaveza, međutim, neće ograničiti mogućnost bilo koje strane da podnese bilo kakve predloge ili svedočenja u bilo kom pravnom postupku'", navodi se.

Podsećanja radi, bivši holivudski par je zajedno kupio Chateau Miraval 2008. godine, a imanje, koje je i vinograd, poznato je po nagrađivanom penušavom rozeu. Pored vinograda, Džoli i Pit se bore i oko starateljstva nad decom, njih šestoro.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: