Za manje od godinu dana dobili dva para blizanaca

Beba donosi mnogo sreće roditeljima, ali i mnogo briga. Dve su dvostruka radost i dvostruka muka. Međutim, Džeki Kej i njen muž Toni dobili su dva para blizanaca i to u razmaku od 11 meseci.

Zdravlje

Izvor: Daily Mail

Ponedeljak, 09.10.2017.

10:56

Za manje od godinu dana dobili dva para blizanaca
Foto: Thinkstock

Džeki (28) rodila je devojčice Saru i Pejdž 11. oktobra prošle godine, a 14. septembra ove na svet su stigla braća Vesli i Nikolas.

"Zaista je bilo suđeno. Da po drugi put imam blizanačku trudnoću u tako malom vremenskom razmaku je neverovatno. Trebalo nam je vremena da se sva osećanja slegnu", kaže Džeki.

Par iz Safoka u Velikoj Britaniji, koji ima i trogodišnju ćerku Emili, kaže da proširenje porodice nije planirano tako brzo, ali da se ipak desilo.

"Kad sam videla da je test na trudnoću pozitivan, bila sam zabrinuta kako ću izaći na kraj s još jednom bebom, dok su blizanci tako mali. Tada nisam ni sanjala da ću ponovo dobiti blizance", kaže ponosna mama.

Trudnoća je protekla glatko i Vesli i Nikolas rođeni su carskim rezom.

"Ključ je u dobrom rasporedu obaveza i strogoj rutini", kaže Džeki, dodajući da ipak uspevaju da postignu sve. "Ipak, to je definitivno to. Ne planiramo dodatno proširenje porodice."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: