Trnjenje desne strane tela

Pre 2 godine mi se javilo trnjene desne strane tela, prvo stopala i šake. Osećaj obamrlosti i mravinjanja.Urađeni su svi pregledi, evocirani potencijali, MR mozga, i ne postoje promene ni znaci multiple skleroze. Imam 22 godine. Siptomi su nestali, a sad se ponavljaju.

Izvor: B92

Nedelja, 08.05.2011.

13:31

Default images

Obaveza je Vašeg lekara da ponovi prvobitno urađene analize uz konsultaciju neurologa. Bolest koju pominjete je veoma teška, i dijagnoza se ne postavlja ni brzo, ni lako. Ukoliko već imate neko genetsko opterećenje, to napomenite neurologu. U međuvremenu, na Vama je da se pozabavite ispravnim životnim navikama. Od koristi je rekreativno bavljenje sportom, izbegavanje alkohola, cigareta i ostalih štetnih navika. Zdravo se hranite, nadoknadom vitamina i minerala, i utičite na sopstveno pozitivno mišljenje.

Dr Aleksandra Bocokić Stefanović, lekar opšte prakse, Lekarinfo.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: