Tajni zadatak - političari u kući "Velikog brata"

Prvi zadatak nakon useljavanja u kuću "Velikog brata" dobili su Dragutin Topić, Branislav Petrušević Petrući i Boban Stojanović. Oni igraju posebne uloge i nose kostime koji imaju jasne aluzije na aktuelne političare.

Izvor: B92

Utorak, 26.03.2013.

10:19

Default images

Boban je Marica Dević Dakić, Petrući je Aleks Nes, a Dragutin je Žućko Medija.

Njih trojica će biti i zaduženi za prvi zadatak - "Vlada Velikog brata", koja će biti izabrana u utorak na demokratskim izborima. Tako se sklopio delić slagalice misterije "Velikog brata", i otkriveni najavljeni "super specijalni tajanstveni gosti iz samog vrha vlasti".

Aleks Nes treba da stavi akcenat na usne, on ne zna da kaže slovo r i ima paranoju da uhvati one koji podmićuju članove vlade. Glavni trn u oku mu je Žućko Medija.
Kada govori ima specifičan gest rukama spojenih prstiju. Najveći prijatelj mu je Tomica Stiropor, čiji će identitet saznati u bliskoj budućnosti.

U kući se nalazi i biznismen monopolista (Miško) koji potkupljuje ostale. Alek Nes ima tajni zadatak da otkrije njegov identitet, i obavesti potom "Velikog brata".

"U utorak će se u kući održati demokratski izbori. Borite se za vlast i ne dajte je nikome. Dobili sta pet zadataka koje ćete pročitati ostalim ukućanima. Oni koji budu u Vladi biće imuni na nominacije", rekao je ukućanima "Veliki brat".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: