Trijumfalno!

Izvor: B92

Utorak, 30.09.2008.

10:53

Default images

Ono što je svakako obeležilo njihov nastup bila je fantastična scenografija, za koju je „Alo!“ saznao da je organizatore koštala oko pola miliona evra, dobri scenski nastupi ali i trema koju nijedan od njih nije mogao sakriti. Oznojeni dlanovi, drhtanje ruku i glasa i razumljivi sporadični falševi ipak nisu bili dovoljna prepreka da njih šesnaestoro uđe u kuću i dobije priliku da u mesecima koji slede postane regionalna zvezda.

Problem sa interpretacijom nisu imali gosti programa među kojima su bili Marija Šerifović, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Din, Sergej Ćetković i „Let 3“. U plejadi domaćih muzičkih zvezda najveće ovacije publike ipak je dobila gošća iz Amerike, pop diva Anastasija. Ona je najpre tokom koncerta sa takmičarkom Sonjom Bakić otpevala jedan od svojih hitova da bi na kraju i zatvorila program premijernim izvođenjem svoje nove pesme. U međuvremenu vreme je provodila u društvu svog supruga, odolevši „udvaranju“ voditelja Milana Kalinića.

- Divno sam se provela u Srbiji i sigurno ću uskoro ponovo doći - rekla je Anastasija.

Po završetku koncerta šestoro učesnika je glasovima žirija ispalo iz daljeg takmičenja ali će dvoje njih, kako je rečeno, ipak imati priliku da u naknadnom glasanju uđe u kuću i pokuša da ostvari svoj san.

Marija nije srela polubrata

Jedan od učesnika takmičenja je i mladi Danijel Pavlović iz Kragujevca koga su bolji poznavaoci estradnih dešavanja prepoznali kao polubrata pobednice „Evrosonga“ Marije Šerifović. Pop pevačica i njen brat po ocu svojevremeno su imali i medijsku prepirku jer je ona izjavila da ga poznaje samo površno na šta joj je on uzvratio rečima:
- Marija i ja se znamo od rođenja. Nismo se baš intenzivno družili, ali smo odrasli u istom gradu, Kragujevcu, išli smo u istu školu i nije tačno da se ne poznajemo. Na Marijine priče da se nikada nismo preterano družili mogu samo da se nasmejem i da vam preporučim da pogledate njen spot za pesmu „Znaj da znam“, snimljen pre godinu dana, u kome ja đuskam k’o blesav.
Zbog svega ovoga predstavnici medija su čekali da vide kako će proteći njihov susret ali do njega nije došlo, jer je Marija otišla po završetku nastupa dok je Danijel ušao u kuću.

Ismeta ponovo „krvavac“

Početak emitovanja muzičkog šou programa obeležio je gaf koji je zadesio članicu žirija Ismetu Dervoz. Bivša pevačica grupe „Ambasadori“ je pala koračajući prema svom mestu u žiriju. Na svu sreću, uprkos padu sa oko metra visine uspela je da prođe samo sa poderotinom kolena. Neprijatna pauza koja je trajala nekoliko sekundi i smeh koji je voditeljka Ana Mihajlovski pokušavala da obuzda nisu sprečili članicu žirija da se vrati u normalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: