Kako ti se čini iPhone X? Poznati komičar nasamario prolaznike

Novi Appleovi telefoni izazvali su veliko interesovanje, kako onih koji se dobro razumeju u mobilne uređaje, tako i običnog naroda. Ipak, koliko su uopšte upoznati sa iPhoneima?

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 11.11.2017.

12:55

Kako ti se čini iPhone X? Poznati komičar nasamario prolaznike
Foto: Youtube Screenshot

iPhone X, ocenjen kao najbolji i najskuplji Appleov telefon do sada, mnogi smatraju da se bar po izgledu ne razlikuje mnogo od dosadašnjih iPhona. Džimi Kimel odlučio je da testira ovo verovanje.

Naime, prolaznicima na ulici iPhone 4, objavljen 2010. godine, predstavljen je kao iPhone X. Njihov zadatak je bio da ga pogledaju i daju svoje mišljenje o ovom uređaju.

Neki od njih nazvali su ga "futurističkim" iako je zapravo reč o modelu starom sedam godina. Šta su ostali rekli, pogledajte na snimku.

Samo je jedan ispitanik prepoznao model.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: