Mark Zakerberg se "teleportovao" iz Portorika na Mesec /VIDEO

Mark Zakerberg na zabavan način predstavio je Facebook Spaces, novu virtuelnu platformu putem koje je teleportovao svoj lik u Portoriko, na Mesec, ali i u svoju kuću.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 10.10.2017.

11:25

Mark Zakerberg se
foto: screenshot

Mark je uživo emitovao ovaj trenutak na Fejsbuku i objasnio na koji način se korisnici mogu prebaciti s jednog mesta na drugo. Ipak, izostavio je da kaže koja je namena ove platfove. Animirani mark i šefica odeljenja za VR u Facebook-u Rejčel Frenklin našli su se u Portoriku gde su dokumentovali posledice uragana Marija, a ujedno iskoristili priliku da pozovu ljude da pomognu žrtvama prirodne katastrofe.

Mark i Frenklin su se brzo prebacili na Mesec, a onda i u njegovu dnevnu sobu kako bi posetili Zakerbergovog psa. Više o projektu i novoj platformi biće otkriveno u sutra u 10 ujutru na četvrtoj konferenciji Oculus Connect.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: