Galaxy Note 5 dolazi uz Write on PDF funkciju

Svega dva meseca smo udaljeni od predstavljanja Samsungovog Galaxy Note 5 fableta, a iako smo videli neke nagoveštaje šta bi moglo da se očekuje od predstojećeg uređaja, malo toga znamo o softverskim promenama.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.07.2015.

10:10

Default images

Jedan od prvih tragova o softverskim novitetima stigao je danas. Kompanija je registrovala patent koji će doneti novu funkciju na ovaj telefon, nazvanu Write on PDF. Patent kaže da je nova funkcija u stvari softver koji će omogućiti korisnicima da obeleže i sačuvaju PDF dokumente, fajlove i slike.

Samsungova Write on PDF funkcija će korisnicima verovatno omogućiti da pišu po ekranu direktno, bez potrebe da se snimi screenshot ili aktivira Screen Write u tu svrhu. Umesto toga, korisnici će odabrati funkciju u podešavanjima, i zatim odmah pisati u PDF fajlu.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: