Tajna laboratorija u kojoj se testira Apple Watch (VIDEO)

Pogledajte kako izgleda tajna laboratorija u kojoj je kompanija Apple na svojim radnicima testirala zdravstvene i fitnes funkcije svog novog proizvoda Apple Watch.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 21.03.2015.

11:05

Default images

Apple je koristio sopstvene zaposlene kako bi testirao zdravstvene i fitnes funkcije Apple Watch pametnog sata već dve godine. Nedavno, ABC emisija Good Morning America je dobila dozvolu da obiđe ovu tajnu laboratoriju u kojoj je Apple opremio svoje interne volontere senzorima vrednim milione dolara, sa namerom da sakupi veliki broj podataka o vežbama i fizičkim aktivnostima.

Na mnogo načina ovo izgleda kao tipična sala za vežbanje, ali je Apple od početka u njoj sakupljao informacije o ovim aktivnostima kako bi pomogao developerima da poboljšaju Apple Watch pametni sat.

Kako je Apple ovo označio kao strogo tajni projekat, zaposleni nisu smeli ništa da otkriju. ABC-ovu turu je predvodio jedan od zaposlenih koji je među prvima uključen o projekat, i on im je pokazao "klimatsku komoru".

Apple je takođe posećivao i lokacije širom sveta kako bi se vršilo pravilno testiranje i na otvorenom. Apple Watch će se naći u prodaji od 24. aprila pa ostaje da vidimo koliko je Apple uspeo u svom naumu.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: