Samsung pokušava da otkrije tajnu Applea

Prošlog petka počela je prodaja dva nova Appleova telefona iPhone 5s i iPhone 5c. Kako je to bilo i sa ranijim verzijama iPhonea redovi za kupovinu istih formirali su se i do deset dana pre početka prodaje jer određeni broj zaljubljenika u Apple je jednostavno pre svih morao da ugrabi novi telefon, pa je Samsung re[i da istraži zbog čega je to tako.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: tportal.hr

Utorak, 24.09.2013.

08:53

Default images

Već dugo nijedan uređaj ne izaziva takvu pomamu među korisnicima, a ta činjenica nije jasna mnogima širom sveta pa tako ni konkurenciji, u ovom slučaju Samsungu.

Samsung je navodno poslao svoje predstavnike do redova za iPhone kako bi istražio odakle tolika popularnost i pomama korisnika za novim modelima iPhonea.

Oko redova za iPhone pred Appleovom prodavnicom na Petoj Aveniji u Njujorku našli su se i Samsungove kamere i zaposleni koji su od osoba koje čekaju pokušali da saznaju šta ih je podstaklo da danima čekaju ovaj mobični relefon.

Prisutnima su navodno postavljali pitanja poput ‘jesu li redovi duži nego prošle godine?’, jesu li korisnici uzbuđeniji nego ranijih godina? i slična. Samsungovci su pokušali da saznaju da li je Apple ove godine izgubio nešto od svog ‘kul faktora’ ili su zagriženi ljubitelji još predaniji nego ranijih godina.

Ostaje da se vidi planira li Samsung dokumentirani materijal da iskoristiti na neki način protiv Applea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: