Ovo je Motorola X

Napokon je poznato kada će Motorola otkriti dugoočekivani Moto X – prvi smartfon za koji se veruje da je dizajniran od samog početka do kraja pod novim vlasnikom Googleom. Moto X će zvanično biti predstavljen 1. avgusta a u međuvremenu na internetu su se pojavile i zvanične fotografije uređaja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 21.07.2013.

21:09

Default images

Na prvi pogled ne vidi se ništa što bi moglo da bude revolucionarno, iako je vidljiv Moto X znak na zaobljenoj zadnjoj strani smartfona, dok slika na ekranu može biti nagoveštaj svih opcija o prilagođavanju Androida od strane korisnika.

Kada je hardver u pitanju, dosadašnje glasine nisu nagoveštavale nikakve impresivne performanse, ali inovacije poput stalno aktivnog glasovnog asistenta tipa Google Now mogle bi da budu zanimljive.

Ako je verovati glasinama, u pitanju je uređaj koji će raditi na Androidu 4.2.2 i koji će posedovati 2GB RAM-a, dual core 1.7GHz MSM8960 Pro procesor i 16GB prostora za skladištenje informacija.

Za sve one koji se plaše da dual core procesor neće biti u staju da izađe u susret svim njihovim potrebama, pojedini benchmark testovi pokazali su da je uređaj bio bolji od Galaxyja S4 i modela HTC One.

Motorola X će posedovati i kameru od 10 megapiksela kao i HD displej rezolucije 1196 x 720p.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: