Sims Social nadmašio FarmVille

Pre dve nedelje pisali smo o tome da je Sims Social najbrže rastuća igra na društvenim mrežama.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 10.09.2011.

09:45

Default images

Činjenica da je u tom periodu uspela da sa desetog dođe na drugo mesto najpopularnijih Facebook igara upravo to potvrđuje.

Kako prenosi Mashable, u poslednja 24 sata Sims je igralo 9,3 miliona ljudi, dok je FarmVille, nekada najpopularniju FB igru igralo 8,1 milion korisnika. Ispred Simsa sada je samo CityVille, sa 14 miliona igrača dnevno, ali ukoliko Sims nastavi da raste ovom brzinom, prvo mesto je izvesno.

Sims za Facebook prati klasičnu Sims priču. Nakon što napravite svoj lik, možete se baviti različitim aktivnostima kako biste zaradili novac, kao što su komponovanje, slikanje, spremanje hrane. Sa likovima vaših prijatelja možete ostvariti različite vrste veza, od prijateljstva i ljubavi do netrpeljivosti.

Ukoliko još nište, Sims Social možete isprobati na Facebook.com/TheSimsSocial .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: