Slabi interesovanje za Google +

Početak Googleove društvene mreže bio je, prema mišljenjima mnogih analitičara, jako uspešan. Ipak, iako se zvaničan početak rada ove društvene mreže tek očekuje, broj korisnika počeo je da opada.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2011.

09:34

Default images

Kompanija Experian Hitwise izvestila je da je u periodu od 17. do 23. jula broj korisnika Google Plusa opao za 3 posto, dok je samo nedelju pre nje zabeležen rast, i to od 283 posto. Time je, prema podacima ove kompanije, broj korisnika zaključno sa 23. julom iznosio 1,79 miliona, a podaci se odnose samo na američke korisnike.

Osim pada broja korisnika, zabeležen je i pad vremena provedenog na Google Plusu, i to za 10 posto, pa sada prosečan korisnik ovoj mreži posveti 5 minuta i 15 sekundi.

Pad interesovanja tumači se različito - manjim interesovanjem medija, činjenicom da je određen broj profila izbrisan, jer su bili registrovani pod pseudonimima, ili je naprosto početno interesovanje utihnulo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: