Dostupan novi Windows Live Essentials

Windows Live Essentials 2011, koji u sebi sadrži programe poput Live Messengera, Mail, Writera, Photo Gallery i drugih aplikacija, dostupan je korisnicima širom sveta.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 14.10.2010.

17:13

Default images

Svega tri meseca nakon lansiranja beta verzije svog paketa aplikacija, Windows Live Essentials 2011, Microsoft je omogućio korisnicima Windows 7, Windows Vista Gold (32 ili 64 bitne verzije) i Windows Server 2008 operativnog sistema besplatno preuzimanje na adresi explore.live.com i korišćenje programa iz paketa.

Prema navodima iz kompanije Microsoft, na osnovu povratnih informacija koja je kompanija dobila od strane korisnika tokom beta faze, Microsoft je u finalnu verziju ovog paketa uneo određena poboljšanja. Neka od njih su integracija Facebook Chata u okviru Live Messengera, integracija sa Bingovim mapama, Gmailom i Office programima.

“Naš cilj, prilikom kreiranja Windows Live Essentials 2011, bio je da napravimo aplikacije koje ce svakom od našim 500 miliona korisnika Windows Live obogatiti svakodnevni rad na računaru”, izjavila je Sanja Timotijevic, menadžer za klijentske programe kompanije Microsoft.

Windows Live Essentiala trenutno je dostupan na 48 jezika u 54 zemlje sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: