MySpace u novom ruhu

Članovi MySpace društvene mreže od 16. avgusta imaće priliku da uživaju u kompletno redizajniranom izgledu početne strane, a nekima je ta mogućnost pružena još juče.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 12.08.2010.

14:26

Default images

Prva stvar koja će dočekati korisnike kada se uloguju na svoj profil je MySpace Stream koji se nalazi u samom centru i omogućava bolji i brži pregled informacija o vašim prijateljima. Pored ove, jedna od novina je i komponenta koja sadrži predloge, datume rođendana prijatelja kao i najpopularniji MyStaff modul, koji sada omogućava još brži pregled aktivnosti, profila, muzičkih i video sadržaja, blogova i igara – ključna komponenta nove MySpace platforme.

“Veliki broj korisnika ostao je lojalan MySpaceu, ali nisu svi otkrili sve mogućnosti koje naša mreža nudi. Novi izgled početne strane je samo jedan korak napred da se korisnicima, naročito onim mlađim, pokažu interesantne alatke i brojne mogućnosti koje MySpace pruža” – navela je Kristina Vodtke, generalni menadžer društvene mreže MySpace.

Međutim, po rečima Vodtke, ovo je tek početak koji najavljuje brojne interesantne promene MySpacea.

Najpopularnija društvena mreža na internetu, Facebook, takođe je svojim korisnicima donele neke novine ovih dana. Jedna od njih je jednostavniji i brži pregled foto albuma, na taj nači što je ukinut pregled po stranama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: