Super Mario konačno na mobilnim platformama, ali sa jednom cakom

Nintendova igra za mobilne platforme Super Mario Run 15. decembra kreće u prodaju na iOS sistemu, piše Wired. Igra će moći da se preuzme besplatno i da se igra, ali otključavanje njene pune funkcionalnosti moraće da se plati.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.11.2016.

18:37

Super Mario konačno na mobilnim platformama, ali sa jednom cakom
Foto: YouTube Screenshot

Nintendo u okviru ovog poslovnog modela dozvoljava korisnicima da besplatno isprobaju sve mogućnosti aplikacije odnosno igre, ali kako bi ostvarili "neograničen pristup" moraju jednokratno da plate određeni iznos.

U ovom trenutku nema indikacija da će nakon te uplate dodatni novčani iznosi morati da se odvaja za igranje bilo kojeg dela igre.

Super Mario Run prvi je naslov iz proslavljene franšize koji je razvijen za pametne telefone, a moći će da se igra na iPhoneu, iPadu i iPod Touchu. Nintendo je potvrdio da će Super Mario Run doći i na Android uređaje, ali datum izlaska na toj platformi još uvek nije poznat.

U igri Super Mario Run, koji je prvi put najavljen u septembru ove godine, igrači će kontrolisati vodoinstalatera Marija, koji će trčati po prepoznatljivim predelima iz Super Mario sveta. Igra kao takva nema kraj, već se može igrati beskonačno, odnosno koliko potraje igračeva koncentracija. Mario se u trenutku početka igre kreće s leva na desno, a igrač odlučuje kada će skočiti, koliko visoko i koliko daleko.

Osim toga, igrači će moći da grade i svoje Kraljevstvo gljiva, i moći će da se takmiče protiv drugih igrača u prikupljanju novčića u ograničenom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: