Tehnopolis

Subota, 10.11.2012.

17:13

Greške u izradi Microsoft Surface tableta

Pokušaji Microsoft-a da postane ravnopravan suparnik Apple-ovom iPad-u za sada su ugroženi ozbiljnim propustima u izradi novog tableta.

Izvor: B92

Default images

Potrošači koji su pazarili Surface tablet masovno se žale na loše napravljenu tastaturu.

Mnogi su se požalili na razdvajanje ivica i to posle samo nekoliko dana upotrebe.

"Ivice su počele da se gule, kao da je površinski sloj loše nanesen. Plašim se da će biti još gore što ga duže budem koristio”, požalio se jedan od korisnika na forumu.

Defekt je izgleda isti kod svih Surface tableta koji imaju tastaturu.

Nejasno je da li su problemi sa tastaturom posledica loše urađene serije, ili mnogo veći, koji će se tek pojaviti kada ljudi budu više koristili tablet.

Činjenica da su kupci i u SAD i Velikoj Britaniji prijavili iste probleme sa ekranom znači da to nije greška samo jednog proizvođača.

Takođe, oni koji su već kupili Surface tablet žale se na zvuk, a Microsoft do sad nije komentarisao ni jednu od tih pritužbi.

“Microsoft se trudi da svako od naših korisnika dobije visoko kvalitetan proizvod. Mi smo u aktivnom kontaktu sa našim centrom za zaštitu potrošača i svesni smo da postoji manji broj problema sa materijalima. Kupci nas mogu kontaktirati ukoliko primete bilo kakav problem”, kažu iz ove kompanije.

Surface tablet košta oko 500 dolara i više u zavisnosti od kapaciteta i dodataka.

Touch Cover košta oko 80 dolara, ali Microsoft navodno ne naplaćuje zamene onih koji su se pokazali neispravnim.

Tablet je izašao u prodaju 16. oktobra, a Microsoft očekuje da će prodati na milione ovih uređaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: