Predstavljen Fliiby - verzija 3

Lansiranje perspektivnog domaćeg startupa - Fliiby verzija 3, održano je 22. avgusta u Mikser Houseu.

Izvor: B92

Petak, 22.08.2014.

11:35

Default images

Svim zvanicama, blogerima i predstavnicima medija prezentovana veličina projekta i značaj istog za Internet korisnike širom sveta, uz sva poboljšanja i inovativnost koju donosi V3 verzija.

Tom prilikom prisutnima se obratio Vujadin Divjak, jedan od osnivača na temu budućnost digitalnog izdavaštva. On je predstavio kompletan concept I inovacije u vezi projekta Fliiby I njegove treće verzije.

Za svoju ideju i projekat u Beogradu na prvom StartIt festu, posvećenom perspektivnim online projektima, Fliiby je osvojio prvu nagradu.

Fliiby je startovao još davne 2007. godine, a osnovna zamisao osnivača ove platforme, Vujadina i Nemanje Divjak, bila je kreiranje velike biblioteke fajlova na Internetu, odnosno jedinstenog sistema namenjenog izdavačima i stvaraocima digitalnog dobra, uz mogućnost zarade od istih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: