Da li je ovo Samsungov metalni smartfon?

Nakon nekoliko meseci ispunjenih glasinama u vezi sa premijum pametnim telefonom iz Samsunga, napokon su se na internetu pojavile fotografije čiji kvalitet zaista ukazuje na to da bi uskoro mogli da vidimo metalni uređaj.

Izvor: TalkAndroid

Četvrtak, 24.07.2014.

18:35

Default images

U pitanju nije Galaxy S5 Prime niti Galaxy F. U pitanju je Galaxy Alpha.

Telefon će posedovati metal – ali on neće krasiti celo kućište posšto su se dizajneri odlučili za identičnu zadnju stranu od lažne kože viđenu kod modela Galaxy S5.
Kada su specifikacije u pitanju, Samsung se odlučio za manji displej od 4.7 inča, ali rezolucija još nije poznata, a tu je i 32GB interne memorije međutim, bez slota za microSd karticu, što je prilično neobično kada je ova kompanija u pitanju.

S obzirom na to da će Alpha posedovati metalno kućište, ovaj put Samsung najverovatnije neće imati globalno predstavljanje pošto fabrike u Kini mogu da isporuče „svega“ milion uređaja mesečno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: