Negativac iz "Gospodara prstenova" u Middle-Earth: Shadow of War

Najnoviji trejler u nizu za Middle-Earth: Shadow of War se pojavio tokom Comic-Con festivala, i prikazuje pauka Shelob, koji se pored paukolikog izdanja u igri pojavljuje i kao ljudsko biće.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 25.07.2017.

14:06

Negativac iz

Shelob je džinovski pauk, koji se prvi put pojavio na kraju knjige o Gospodaru prstenova – Dve kule. Leglo pauka se nalazi na putanji koja vodi ka Mordoru, gde je Golum odveo Frodoa, u nadi da će povratiti vlast nad prstenom moći.

Pauk je u svojoj prepoznatljivoj formi na samo par trenutaka tokom trejlera, zatim se pretvara u ženu u crnoj haljini, sposobnoj da predvidi budućnost. Ona stvara razdor između Taliona, koji veruje da je ona veoma bitna za spasavanje grada Minas Itrila, i Celebrimbora, koji u njoj vidi opakog neprijatelja.

Ispod objave možete pogledati trejler, a mi vas podsećamo da Shadow of War izlazi 10. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One konzole. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: