DOTA2: TI 2015 – rezultati grupne faze

The International 2015 veliko finale održava se od 3. do 8. avgusta u Sijetlu, ali mu je prethodila grupna faza takmičenja od ponedeljka do četvrtka ove nedelje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 31.07.2015.

14:45

Default images
Foto: Screenshot

Kao što znate, dve grupe od osam timova susrele su se i odigrale ukupno 7 mečeva kako bi se utvrdilo ko je najbolji u kojoj grupi i ko će samim tim zauzeti gornji pobednički deo kostura na TI2015 finalu a ko ide u donju gubitničku grupu gde gubitak meča znači i isključivanje iz daljeg takmičenja.

Što se tiče grupe A, apsolutnu dominaciju pokazali su LGD Gaming sa 17 poena, Team Secret sa 15 i CompLexity Gaming sa 13 poena, a prati ih “prosečni” cloud9 sa 10 poena. U donjem delu tabele nalaze se MVP Phoenix i Invictus Gaming sa po 6 poena, potom Fnatic sa 4 i NAVI sa 3 poena.

Kada govorimo o grupi B, za neke najveće iznenađenje je prvo mesto za CDEC Gaming koji su, podsetimo, došli kao “wild card” takmičari, koji su obezbedili 13 poena, isti broj poena imaju Evil Geniuses a prati ih EHOME sa 11 poena. U ovoj znatno ujednačenijoj grupi 9 poena osvojili su i Virtus Pro i Team Empire, dok 7 ima Vici Gaming. Samo začelje zauzeli su Newbee i MVP Hot6.

Sve ovo znači da će se u gornjoj grupi finalnog turnira odigrati sledeći susreti:

LGD protiv Empire
CDEC protiv C9
EG protiv coL
Secret protiv EHOME

U donjem delu kostura, pre nego što im se pridruže gubitnici iz gornje grupe, igraju

MVP.Phx protiv Newbee
VG protiv Na’Vi
VP protiv Fnatic i
iG protiv MVP.Hot6

U svakom slučaju, zanimljivi mečevi su pred nama već od 3. avgusta.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: