Reditelj otkrio da bi Warcraft film mogao da preraste u trilogiju

Reditelj filma izjavio je da Blizzardov potpredsednik razvoja ima još zamisli i priča koje bi mogle da budu ekranizovane, i da bi voleo da se realizuju još dva Warcraft filma.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 11.07.2015.

08:30

Default images
Foto: Screenshot

Warcraft film, snimljen prema istoimenoj Blizzardovoj video igri - World of Warcraft, koju igra preko 10 miliona ljudi širom sveta, skoro je gotov i dolazi u bioskope 10. juna sledeće godine.

Objavljena je lista glumaca, a prikazali su i sliku Roberta Kazinskog u ulozi Ogrima Doomhammera, pripadnika orka. Radnja će prikazivati trenutak kada se prvi put susreću orci i ljudi.

Na ovogodišnjem Comic-Conu koji se održava ove nedelje u San Dijegu, Dankan Džons, režiser filma, dao je intervju u kojem je nagovestio da ovo možda nije jedini Warcraft film.

Džons je rekao da Kris Mecen, Blizzardov potpredsednik razvoja, ima još ideja i priča koje bi mogle da budu ekranizovane, kao i da bi voleo da se realizuju još dva Warcraft filma.

Da li će se to zaista dogoditi, moraćemo sa sačekamo i vidimo jer mnogo toga zavisi od uspeha prvog filma. Ali, sigurno je da milioni fanova širom sveta željno iščekuju da vide svoju omiljenu igru na velikom platnu.

Izvor: 24sata.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: