World of Warcraft slavi 12. rođendan

Pre 12 godina (dobro, koji mesec kasnije u Evropi) izašao je World of Warcraft i postavio potpunu dominaciju nad MMO žanrom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 17.11.2016.

12:20

World of Warcraft slavi 12. rođendan

Mnoge igre su godinama pokušavale da budu ”WoW killer” i uglavnom nisu uspevale u tome. WoW je i posle više od decenije kralj žanra, naročito posle najnovije ekspanzije Legion koja je u svet Azerotha vratila mnoge igrače.

Kako bi proslavili ovu godišnjicu, iz Blizzarda su najavili proslavu za igrače. Svako ko se uloguje u World of Warcraft do 30. novembra dobiće 200 Timewarped bedževa, predmet Celebration Item koji vam povećava osvojeno iskustvo i reputaciju za 12% tokom jednog sata kao i poseban predmet ”Letter from the Timewalkers”. Ovim pismom se započinje quest koji vas vodi u Stormwind ili Orgrimmar gde ćete sresti istoričare koji će vam svakog dana postavljati pitanja o svetu Warcrafta i od kojih ćete osvajati još Timewarped bedževa ili moći da kupite ljubimca korgija sa slike gore.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: