Spremni za seks utroje?

Većina muškaraca ne bi imala ništa protiv toga da se istovremeno nađu u zagrljaju dve žene. Otvoren razgovor o seksualnim fantazijama može biti veoma stimulativan za oba partnera, posebno ako želite da rasplamsate strasti i dignete seksualnu tenziju. Uvođenje novina u vezu nije loša stvar, samo je pitanje granica i koliko ste spremni da se nosite sa posledicama eventualnih budućih komplikacija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.04.2013.

00:41

Default images

Evo šta treba da imate na umu ako ste se odlučile da udovoljite partnerovoj fantaziji za seksom sa dve žene.

1.Ljubomora

Za ovakvu odluku je prvenstveno potrebno da imate dobru i otvorenu komunikaciju s vašim partnerom, ali čak i kada postoji unapred razrađen plan o ulogama, odnosno ko će tu šta i kako da radi, stvari uvek mogu da krenu naopako. Vaš partner uvek može duže da je gleda, više dodiruje, a može se i desiti da vas potpuno isključi iz igre. Pre nego što se uopšte i upustite u ovu avanturu dobro preispitajte sebe, kao i da li ste spremne da gledate vašeg partnera kako intimno opšti s nekom drugom ili je to možda slučaj sa vama ukoliko poželite društvo još jednog muškarca.

2. Da li će nam veza biti kao i pre?

Posle ovog čina vaša veza svakako neće biti ista. Ako niste svesne ove činjenice ili ako mislite da to nije tako, razmislite još jednom. Sama činjenica da ste uveli još jednu osobu u postelju dramatično menja stvari u vašoj vezi, zato ako niste spremne za promene ili ste zadovoljne stanjem u kome se trenutno nalazite s vašim dragim koliko god on navaljivao na seks utroje dobro razmislite pre nego što to i uradite.

3. Šta ako mi se dopadne?

Ako baš i želite da udovoljite partneru po pitanju ove fantazije suočite se sa sobom i preispitajte vaš seksualni apetit. Ovo pitanje povlači za sobom i dodatne dileme kao što su homoseksualnost i biseksualnost, zato dobro razmislite o ovoj partnerovoj želji, vašem odnosu, kao i da li vam treba partner kome niste jedino vi dovoljni.

Foto: Charisma/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: